A felvizesedett nedves , nyirkos falak az épületek jelentős részénél komoly  problémát okoznak . Ez első sorban a régi építésű házaknál jelentkezik ahol nem fordítottak kellő figyelmet a falszigetelésre. Ennek következtében számos problémát okoz a vizes felázott falazat, mind az épület állagának mint egészségünknek egyaránt .

Természetesen valamilyen szinten , különböző technológiákat alkalmazva már akkor is végeztek falszigetelést , de a tartóssága viszonylag rövid ideig  / 20-25 év / volt hatásos és garantált.

Falszigetelés előtt

Falszigetelés után

falszigetelés után a száraz fal

Az általunk ajánlott technológia eredménye – a falak kiszáradása , a felújítás és renoválás elvégzése után – a mellékelt képen látható . Összehasonlítva a fenti – szigetelés előtti állapottal jól látható a változás .

Ha spórolni szeretne kérem Ne a szigeteléssel kezdje!

Ha vizes a fal a, akkor hiába a vakolás festés , csak átmeneti és elfedő megoldást nyújt.
A felázott falak hideg és nyirkos levegőt juttatnak a lakásba, rossz közérzetet okozva ezzel.

A felfelé szivárgó víz megállítására, a falazat teljes kiszárítására a tökéletes és végleges megoldás az utólagos szigetelés lemezpréseléses technológiával, melyet célszerű épület felújítással, átalakítással egybekötni, de önállóan is ajánlott elvégeztetni.  Sajnálatos módon ezt a technológiát még nem ismeri minden kivitelező cég illetve kőműves, de ne féljen érdeklődi és kérdezni, ha lebeszélnék róla ne hagyja magát, és kérje szakértő véleményezésünket .